Speelpleinwerking Kerkhove kleuters

 • Wanneer
  Er is speelpleinwerking van maandag 3 juli tot en met donderdag 20 juli en van maandag 7 tot en met donderdag 30 augustus (met uitzondering van 14 en 15 augustus).

  Slothappening 'Kinderen Baas' op vrijdag 31 augustus op het Zomerplein.
   

 • Inschrijven

  Om de kinderen op het speelplein in optimale omstandigheden te ontvangen en kwalitatieve begeleiding te voorzien, vragen wij om maximaal vooraf in te schrijven via de webshop, of aan onze balie. Dit is (onder voorbehoud van aantal beschikbare plaatsen) steeds mogelijk tot en met de dag voordien. Is het toch niet gelukt om vooraf in te schrijven? Geen probleem, inschrijven ter plaatse mét UiTPAS is nog steeds mogelijk indien er voldoende capaciteit is.

  Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen niet via de webshop ingeschreven worden, daarvoor kom je best langs in Spikkerelle.
   

  UiTPAS is verplicht voor deelname aan alle activiteiten.

 

 • Voor wie? Kinderen van 2,5 tot 6 jaar  (t.e.m. 3de kleuterklas). 

  Kinderen die nog enkele uurtjes slaap nodig hebben overdag of nog niet zindelijk zijn, kunnen jammer genoeg niet deelnemen.
   

 • Waar? Ontmoetingscentrum Kerkhove, Oudenaardsesteenweg 589
   
 • Wanneer?  
  Het onthaal is elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur.  De activiteiten starten om 9.00 en duren tot 16.30 uur.  De kinderen kunnen afgehaald worden tussen 16.30 en 17.30 uur.  Om 16 uur wordt nog een vieruurtje voorzien en tussen 16u en 16.30u is er een afsluit-activiteit.  Vanaf 16.30u is er vrij spel.

   
 • Prijs?
  Kind Avelgem: 2,75 euro/dagdeel
  Kind niet-Avelgem: 4,25 euro/dagdeel