WINter in A: koop, spaar en win ❄

Gepubliceerd op Maandag 18 september 2023
omslag eindejaarsactie

Sfeervolle kerstverlichting, winterse etalages en paraderende pinguïns. De winkelstraten baden al volop in een supergezellige kerstsfeer. De eindejaarsactie 'WINter in A' doet er dit jaar een serieuze (sneeuw)schep bovenop. Winkelen in Avelgem wordt zo een echt winters evenement.

Met 'WINter in A' wil het gemeentebestuur het lokaal shoppen opnieuw een boost geven tijdens de eindejaarsperiode. Van het ultieme kerstcadeau tot de perfecte winteroutfit. Elke reden is goed genoeg voor een winters bezoek aan je favoriete handelaar en/of horecazaak.

Hoe werkt het?

Van 15 november 2023 tot en met 15 januari 2024 krijg je per aankoop (ongeacht het aankoopbedrag) een sticker van je (deelnemende) lokale handelaar. Heb je een volle spaarkaart én minstens bij drie verschillende categorieën gewinkeld? Deponeer dan je spaarkaart in de verzamelboxen in het gemeentehuis, sociaal huis, bibliotheek of Spikkerelle. Zo maak je kans op één van de vele mooie prijzen, geschonken door de gemeente en alle 65 deelnemende handelaars

Er staat geen limiet op het aantal spaarkaarten. Hoe meer volle kaarten je deponeert, hoe meer kans dus op een mooie prijs!

Categorieën handelaars PER KLEUR
  • Horeca - geel

  • Voeding (broodjeszaak, bakker ...) - groen
  • Mode (kledingwinkel, schoenenwinkel ...) - rood 
  • Verzorging (schoonheidssalon, kapper, apotheek ...) - blauw
  • Andere (optiek, reizen, fietsenwinkel, garage ...) - paars

Koop, spaar en win!

 Overzicht handelaars per categorie

 Prijzenpot

 Reglement